Medische firma’s
Wij zijn op freelance basis beschikbaar voor medische firma’s; deze kunnen onze expertise op het gebied van mammografieapparatuur inhuren voor applicatie en/of daarbij mogelijk gebruik maken van onze incompanytrainingen. Ook is het mogelijk onze diensten in te huren voor het ergonomisch testen van mammografietoestellen volgens een vaststaand protocol.

Ziekenhuizen 
Nadat de eerste aanwijzingen om de gewenste uniformiteit van het mammogram te bereiken aangereikt tijdens een incompany training, verwerkt en geïmplementeerd  zijn, kunnen er toch diverse vragen ontstaan. In enkele contacturen* kunnen deze vragen kort en adequaat besproken dan wel (in geval van praktijkprobleem) gedemonstreerd worden.
Een docent van MT&C “bespreekt” in enkele uren de vragen die aan de orde zijn gekomen met als doel de verdere ontwikkeling van de cursisten te bevorderen.

Hogescholen
Op hogescholen verzorgt MT&C op verzoek ook een consultancy rol aangaande het specifieke mammografisch vakgebied. Dit kan in de vorm van theoretisch onderwijs (hoorcolleges) of in een onderwijsleergesprek waarbij de diverse aspecten van het mammografisch vakgebied aan de orde komen.

* contacturen: afname minimaal 3 uur

 

Home Wie zijn wij Trainingen Consultancy Contact
Mammography Training & Consultancy 
Uw mammografie: Onze kwaliteit!
Copyright © 2010 - 2015 MT&C Referenties Algemene voorwaarden English